Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitemizde yayınladım. Fiyatı ile mukayese edilince satın alınmasında sakınca görülmeyen bir ürün olduğunu belirtmek isterim.
Yine de uyaralım, fiyatına göre ürün. :ok
https://www.inceleriz.com/seg-ip-8000-kurutma-makinesi-teknik-ozellikleri-nelerdir/
Yani HTS teknik Hizmetler Genel Müdüründen BTÜM MONTAJLARIN vakumlu yapılacağının taahhütünü almış bir platform olarak TCL Elite 18.000BTU klimaların A101 de 17299tl ye satıldığını da duyurmayalım mı?
''Ürün tam bakır, aradaki borular bakır, Kompresör GMCC, montaj vakumlu daa naapak'' der gibi...
merhaba bundan aylar aylar önce lenovo bluetooth kulaklık aldım üç harflilerden... (A101) Aldığımda sorun olursa bana hertürlü değişim yapabileceklerini açıklayan firmanın kasiyer hanımları ürünü aldıktan sonra birkaç gün içinde tuşları düşünce iade etmeye yada varsa ellerinde değişime gittim...
Philips Azur 7000 serisi ürün satışında otomatik kapanma var deniyor ancak üründe bu özellik yok ve mağaza ürünü iade alma işini yokua sürüyor bilginiz olsun.
İyi günler, 25 mayıs 2023 tarihli 2800 tl ye a101 e onvo ov32150 32 inc android tv geliyor. Panel özellikleri nedir bilginiz var mi? Mutfak icin alinabilir bir tv midir? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz
Baştan söyleyeyim bu gönderi reklam amacı falan taşımıyor. A101'e 18 Mayıs'ta Arçelik AŞ'nin bir markası olan Flavel marka ürünler geliyor. Buzdolabının statik değil no-frost olması dikkatimi çekti. Düşük fiyatlı ürün arayanlara yardımcı olabilir. Ürünler Arçelik'in ürünleri elbette, ama Arçelik...
İnceleme videosu bu akşam yayında olacak
(atlama seçenekleri için youtubeden izleyiniz)
Giriş çıkış Portları;
HDMI IN 3
USB 2
SCART Via RCA
OPTIC OUT 1
ETHERNET GİRİŞİ VAR
DAHİLİ UYDU ALICISI
KULAKLIK ÇIKIŞI
1 CI+ Modül GİRİŞİ
USB CLONNING YOK
PVR READY YOK
Bağlantı ve Smart Özellikleri;
WI...
Yani aslında bu modeli Fırsat ürünleri bölümünde tanıtmak istemedim önce fakat 10K bandı altında 64'' UHD Android Smart ürün olunca belki dikkatini çeken dostlar olur diye yine de yazayım dedim.
Ürünün Anakart ve panel teknik özelliklerini blog bölümümüzde yayınladım...
Dostlar, henüz çok fazla kişinin bilgisi yokken sizin bilginiz olsun istedim. 1799TL fiyat ile ONVO Air Fryer 6,5 litre ürün satışa sunulacak.
Kişisel fikrim, bu fiyata bu ürünün yine bir Toshiba 58'' ürün hayal kırıklığı yaratacak düzeyde ikinci güne kalmayacak olacağıdır.
Air Fryer ürün satın...
Merhabalar
ufak bir sıkıntı çekiyorum bunlarla ilgili sizden yardımını talep ediyorum.
Ben A101 den flash bellek aldım ( 16.10.2022 ) tarihinde bu ürünü satın almış oldum ürün arızalandı ve servisine gönderdim gönderdiğim tarihi 14.02.2023 servis bana iade ve değişim formu gönderdi...
Benzer başlıklar zaten var fakat güncel bir başlık ve duyuru sayfası gibi olması açısından "gördüğün fırsatı paylaş" mantığı ile paylaşım yapılmasını düşündüğüm bir başlık.
Asıl amaç hani sürekli satışta olmayıp haftalık olarak ya da belli bir tarihte belli bir stokla satışa sunulacak olan...
Görüntü
4K 3840 x 2160
HDR HDR10+DOLBY VISION
D-LED
YENİLEME HIZI 400(yazılımsal)
PANEL GERÇEK HIZ 60HZ
SES
DOLBY AUDIO PROCESSING ATMOS
SUBWOOFER YOK
SES CIKIS GUCU 2x10W
SPEAKER BOX YOK
German + Nicam Stereo
Bağlantı
PC IN(VGA) YOK
WİFİ-ETHERNET VAR
USB :1
HDMI :3
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT...
Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Sn Neşet Gündüz çok güzel dile getirmiş.
Kasa Reyon arası etiket farkları ile birlikte A101 in SATMADIĞI Toshiba 58UA2263 televizyon ile ilgili kendisi de konuya değinme gereği duymuş.
Ağzına ve gönlüne sağlık diyoruz :ok